Over mij

Over mij

Goedendag, ik ben Robin Slake, ik ben al 10 jaren in de voicing business. Dat wil zeggen dat ik over een grote dosis aan ervaring bezit voor wat de stemmen industrie betreft. In deze branche loop ik al  langer dan 20 jaren mee. Ik ben erin begonnen als een freelancer en als hobby maar naar gelang de tijd vorderde ben ik me meer en meer erin gaan verdiepen

De reden hoe  ik erin ben gerold was omdat ik gevraagd om mijn stem te gebruiken bij een advertentie en die werd goed gekeurd. Omdat de directeur van het radio station het een hele goed vond werd ik gevraagd o m nog meer te doen. Zodoende ben ik er mee begonnen.

Natuurlijk moet je er rekening mee houden dat ik de school als eerst heb afgemaakt. Ik ben tot de middelbare school geweest. Ik heb daarnaast ook muziek en zanglessen genomen. Die zijn heel erg belangrijk geweest voor mijn stem vorming. An naarmate je ouder wordt als mens gaat de kwaliteit van je stem ook achter uit.

Prime time

In mijn prime time heb ik mijn stem heel erg veel gebruikt voor tal van producties op televisie en radio. En zijn verschillende programma’s geweest waaraan ik heb meegewerkt, van documentaires tot entertainment en politieke praatjes tot muziek producties op hoog niveau.

Met mijn artikelen op de website wil ik jou inspireren om ook jou dromen achter na te gaan. Als je van jezelf weet dat je een goede en mooie stem hebt, mannelijk of vrouwelijk zou ik je willen aanraden om het goed te gebruiken.

Tegenwoordig

Ik ben nu de directeur van mijn eigen stemmen bureau en ik weet waar ik mee begonnen ben. Ik heb alleen de beste van het beste  in huis. Ook ik zelf werk samen met de mensen over wie ik leiding geef.

Ik weet zeker dat na het lezen van mijn artikelen, dat je zeker geïnteresseerd zal raken om ook jou stem te la ten werken voor jou.

Succes