Gesponsord: Tuincentrum Primavera

Wat we verkopen:

Omdat Primavera maar een klein tuincentrum is zult u bij ons niet hetzelfde uitgebreide scala aan producten vinden zoals u dat misschien bij de grotere tuincentra gewend bent. Wij verkopen dus geen tuinmeubelen of parasols en we hebben ook maar een beperkte voorraad tuinhout.

Wat u wel bij ons kunt kopen…

VASTE PLANTEN: Hiervan hebben wij een grote sortering waaronder ook een aantal bijzondere soorten die u niet zo snel in andere tuincentra zult vinden.

EENJARIGEN/PERKPLANTEN: Ook hierin is Primavera ruim gesorteerd. Natuurlijk verkopen we geraniums en (winter) violen maar ook minder bekende rijkbloeiende perkplanten, zodat u in ieder geval jaarrond in de bloemetjes kunt zitten.

BOMEN/STRUIKEN: Hiervan hebben we de meest gangbare soorten in ons assortiment met de nadruk op klimplanten en rozen. Van de laatste hebben we vooral ouderwetse en geurende soorten.

KAMERPLANTEN: Op de afdeling kamerplanten kunt u kiezen uit verschillende soorten groene en bloeiende planten. Zoals allerlei soorten cactussen, varens, (blad)begonia’s, orchidee├źn en nog veel meer.

EN VERDER: Binnen- en buitenpotten, manden, meststoffen, gereedschap, bestrijdingsmiddelen, potgronden, tuinaarde, zand, grind, natuursteen, blokhutten en hobbykasjes.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *